Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Διασκέδαση το Σαββατοκύριακο


Οι 5 καλύτερες ιδέες διασκέδασης με τα παιδιά αυτό το Σαββατοκύριακο
Τα Σαββατοκύριακα είναι η ευκαιρία μας να κάνουμε με τα παιδιά μια βόλτα διασκεδαστική και να περάσουμε λίγο δημιουργικό χρόνο μαζί τους χωρίς πίεση και άγχος. Αυτό το διήμερο, η Αθήνα φοράει αργά-αργά τα χριστουγεννιάτικά της, φιλοξενεί παραστάσεις-θεατρικές εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσετε, προβάλει ταινίες και είναι γεμάτη ιδέες οικογενειακής διασκέδασης. Ξυπνήστε νωρίς, κλείστε την τηλεόραση και πάρτε τους δρόμους!
Οι 5 καλύτερες ιδέες διασκέδασης με τα παιδιά αυτό το Σαββατοκύριακο

Ο μύθος της Περσεφόνης στο θέατρο Παλλάς

O αρχαιοελληνικός μύθος της Περσεφόνης που αφηγείται τον θαυμαστό κύκλο της φύσης, μέσα από την αρπαγή της ηρωίδας και της κατάληξής της στον Κάτω Κόσμο, παίρνει σάρκα και οστά στο θέατρο Παλλάς γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο. Στην παράσταση «Περσεφόνη: Το μυστικό των Εποχών», θα δείτε επί σκηνής εξήντα χορευτές και χορεύτριες από 9 έως 22 ετών -την… ανήλικη (σε ένα μέρος της) μα αμιγώς επαγγελματική ομάδα Athens Children’s Ballet!


Πού: Στο Θέατρο Παλλάς, στο κέντρο της πόλης.

Πότε:  Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 18:00.

Είσοδος: Από 8€

Μάθετε περισσότεραεδώ.

Πάμε σαν άλλοτε στην Puppeteria

Η οικογένεια Σοφιανού που αγαπήθηκε μέσα από τη Φρουτοπία, εγκαινίασε έναν ολοκαίνουριο χώρο καλλιτεχνικής έκφρασης στη Νέα Σμύρνη ονόματι Puppeteria. Ο πολυχώρος φιλοξενεί καλλιτεχνικά εργαστήρια και παραστάσεις για μεγάλους και μικρούς και εμείς δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από το γνωστό επίπεδο ποιότητας των δουλειών της. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να παρακολουθήσετε την παράσταση «Ο Σκουφής στην Αφρική», μια κωμωδία παρεξηγήσεων που θα χαρίσει ένα ιδιαίτερα χρήσιμο μήνυμα στα παιδιά.


Πού: Στην Puppeteria, στη Νέα Σμύρνη.

Πότε: Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 17.00.

Είσοδος: 6€

Μάθετε περισσότεραεδώ
Λούνα Παρκ α λα Χριστουγεννιάτικα

Mπορεί οι επισκέψεις σε Λούνα Παρκ, Mall και Χριστουγεννιάτικα Χωριά να μην συμφέρουν ιδιαίτερα την τσέπη μας, ωστόσο τα παιδιά λατρεύουν τέτοιες βόλτες κι εμείς είναι δύσκολο να τους αντισταθούμε. Τα Αηδονάκια βάζουν τα γιορτινά τους από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 8 Γενάρη και περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες (και πόρτες) τα παιδιά, για να τους συστήσουν τον Άγιο Βασίλη, το Ξωτικό που θα τα ανταμείψει επειδή ήταν πολύ καλά κι αυτήν τη χρονιά και τα διάσημα, ασυμβίβαστα Rabbids.

Πού: Στα Αηδονάκια, στο Μαρούσι.

Πότε: Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.