Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Τράπεζα Αίματος
Μετά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας της 14ης-11-2016 για δημιουργία τράπεζας αίματος του σχολείου, σας αποστέλλουμε ενημερωτική επιστολή του Εθνικού Κέντρου Εθελοντικής Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) και παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω δήλωση συμμετοχής στην εθελοντική αιμοδοσία –αναφέροντας και τον αριθμό φιλικών ή συγγενικών σας προσώπων που τυχόν ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν- και να την επιστρέψετε στους δασκάλους μέχρι την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016.

Υπενθυμίζουμε ότι, εφόσον συγκεντρωθεί ικανός αριθμός υποψήφιων αιμοδοτών, η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου από ειδικό κλιμάκιο Δημόσιου Νοσοκομείου. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει οι αιμοδότες να προσέλθουν ομαδικά ή ατομικά στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας κοντινού μας νοσοκομείου.

Μετά τη συγκέντρωση των δηλώσεων συμμετοχής και την καταγραφή του αριθμού των εθελοντών αιμοδοτών, θα λάβετε νεότερη ανακοίνωση για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων ή στο Εθνικό Κέντρο Εθελοντικής Αιμοδοσίας 210 2434051 (κα Βαλιδάκη).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας σε αυτό το ζωτικής σημασίας εγχείρημα.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου