Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Κυριακάτικες Ομορφες Βόλτες

Αθήνα, 22.02.2017
Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογος Γονέων εγκαινιάζει Κυριακάτικους περιπάτους για τα παιδιά με τους γονείς τους και με χαρά σας προσκαλούμε στον πρώτο Κυριακάτικο περίπατο στο Μουσείο της Ακρόπολης την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 και ώρα 11.00 π.μ. με θέμα "Θεοί και ήρωες στο Μουσείο: Μύθοι και ιστορίες". Μέσα από επιλεγμένα εκθέματα του μουσείου θα γνωρίσουμε θεούς και ήρωες της ελληνικής μυθολογίας και θα ακούσουμε τις ιστορίες που έχουν να μας αφηγηθούν, όπως είναι η γέννηση της θεάς Αθηνάς, το πώς πήρε το όνομά της η Αθήνα, η Γιγαντομαχία, ο Ηρακλής και οι άθλοι του κ.ά.

Σημείο συνάντησης είναι η είσοδος του Μουσείου της Ακρόπολης (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15).

Το κόστος της επίσκεψης ανέρχεται σε 5€/άτομο για τους γονείς και κηδεμόνες, ενώ είναι δωρεάν για τα παιδιά. Δωρεάν είσοδο δικαιούνται, επίσης, οι γονείς πολύτεκνων οικογενειών με την επίδειξη θεωρημένου πάσου πολυτέκνων της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ), καθώς και οι γονείς τρίτεκνων οικογενειών με την επίδειξη πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης από τον Δήμο. Για τη δωρεάν είσοδό σας σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσετε το αντίστοιχο δικαιολογητικό.
Ο Σύλλογος θα καλύψει τα έξοδα της ξενάγησης από διπλωματούχο ξεναγό.

Ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανά ομάδα είναι τα 50 άτομα και υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας δύο (2) ομάδων σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μεγάλη, ως εξής:
Α΄ ομάδα: έναρξη ξενάγησης 10.30 π.μ.
Β΄ ομάδα: έναρξη ξενάγησης 12.30 μ.μ.
Σε περίπτωση δημιουργίας μόνο μίας ομάδας, η ξενάγηση θα ξεκινήσει στις 11.00 π.μ.
Σε περίπτωση συμμετοχής άνω των 100 ατόμων, το πρόγραμμα θα επαναληφθεί και σε άλλη ημερομηνία.

Παρακαλούμε, όσοι ενδιαφέρεστε, να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και επιστρέφοντάς την στο σχολείο μαζί με τα αντίστοιχα χρήματα μέχρι την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017. Μέλος του Συλλόγου θα τα συλλέξει από τις τάξεις. Στη συνέχεια, θα ενημερωθείτε εκ νέου για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής της επίσκεψης.

Στόχος μας είναι να διοργανώνουμε ανάλογες δράσεις μία Κυριακή το μήνα και αυτό θα είναι μια ευκαιρία να περνάμε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά μας αλλά και να συναντιόμαστε όλοι μαζί μικροί-μεγάλοι. Για τη φετινή σχολική χρονιά προγραμματίζονται δράσεις σε συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο και το Planet Physics (εκπαιδευτικός χώρος γνωριμίας με τη Φυσική).

Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας στις δράσεις του Συλλόγου.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ (5/3/2017)

Ονοματεπώνυμο παιδιού:

Τάξη:

Ονοματεπώνυμο γονέα-κηδεμόνα:

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

Αριθμός συμμετεχόντων:
Ενήλικες*
Παιδιά


Αριθμός τρίτεκνων ή πολύτεκνων γονέων (για δωρεάν είσοδο)


Ο γονέας-κηδεμόνας (υπογραφή)