Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Kυριακή 14 Μαιου 2017

Αγαπητοί γονείς,

Ήρθε η ώρα για τον 2ο Κυριακάτικο περίπατο του Συλλόγου μας. Αυτή τη φορά, με χαρά και ανοιξιάτικη διάθεση, σας προσκαλούμε, σε συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στον Εθνικό Κήπο.

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, στo πλαίσιo των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων για οικογένειες, με στόχο τα μέλη της οικογένειας να παίζουν, να συνεργάζονται και να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί, έχει σχεδιάσει το πρόγραμμα «Εξερευνώντας τον Εθνικό Κήπο».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποσκοπεί γονείς και παιδιά να ανακαλύψουν, παίζοντας και εξερευνώντας, την περιβαλλοντική & πολιτιστική κληρονομία του Εθνικού Κήπου. Στην αρχή του εκπαιδευτικού προγράμματος, τα μέλη κάθε ομάδας θα γνωριστούν και θα αναλάβουν τις αποστολές τους. Στη συνέχεια, οι οικογένειες, έχοντας ως εργαλεία ένα εκπαιδευτικό φυλλάδιο και τον χάρτη του Εθνικού Κήπου, θα ψάξουν να βρουν, θα παρατηρήσουν, θα εμπνευστούν και θα συλλέξουν στοιχεία για τα δέντρα , τα ζώα, τις προτομές και τα κτίσματα του Εθνικού Κήπου. Στο τέλος, οι οικογένειες θα συγκεντρωθούν, θα ανταλλάξουν στοιχεία που συνέλεξαν και θα μοιραστούν την εμπειρία τους.

O τόπος συνάντησης είναι ο Εθνικός Κήπος, στην είσοδο επί της Λεωφ. Αμαλίας, στο Ηλιακό Ρολόι, την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στις 10.40 και οι ώρες διεξαγωγής του προγράμματος είναι 11.00-13.00. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος η επίβλεψη των παιδιών είναι αποκλειστική ευθύνη των γονέων-συνοδών τους, οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα μαζί με τα παιδιά τους.
Η οικονομική συμμετοχή είναι 5,00 ευρώ για κάθε άτομο, ενώ τα παιδιά ηλικίας έως 4 ετών συμμετέχουν δωρεάν.

Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε, να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και επιστρέφοντάς τη στο σχολείο μαζί με τα αντίστοιχα χρήματα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το Σάββατο 29 Απριλίου και το Σάββατο 6 Μαΐου 2017, τις ώρες των δραστηριοτήτων 2.00 – 7.00 μ.μ. Μετά τις ανωτέρω ημερομηνίες, δηλώσεις συμμετοχής δεν θα γίνονται δεκτές.

Ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας,

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ ΣΤΙΣ 14/5/2017

Ονοματεπώνυμο παιδιού:


Τάξη:


Ονοματεπώνυμο γονέα-κηδεμόνα:


Τηλέφωνο επικοινωνίας:


Αριθμός συμμετεχόντων:
Ενήλικες
Παιδιά
Παιδιά έως 4 ετών