Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Ετήσια Εκδρομή Συλλόγου

Αγαπητοί γονείς,
Ο Σύλλογος Γονέων με χαρά διοργανώνει την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 ημερήσια εκδρομή για να αποχαιρετίσουμε όλοι μαζί τη σχολική χρονιά που τελειώνει και να υποδεχτούμε το καλοκαίρι που έρχεται!

Ο φετινός προορισμός μας είναι το Waterfun Park στον Ισθμό της Κορίνθου για ατελείωτη διασκέδαση μικρών και μεγάλων στις νεροτσουλήθρες και στις πισίνες του!

Το κόστος της επίσκεψης ανέρχεται σε 15€/άτομο (τιμή και για τα παιδιά άνω των 4 ετών και για τους ενήλικες) και 8€/παιδί, για τα παιδιά κάτω των 4 ετών.

Στην τιμή περιλαμβάνεται η μεταφορά με πούλμαν, η απεριόριστη χρήση όλων των κολυμβητικών εγκαταστάσεων (πισίνες & νεροτσουλήθρες) καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής μας στο πάρκο, καθώς και η χρήση ξαπλώστρας και τραπεζιών σε κιόσκι κρατημένο ειδικά για εμάς.
Ø  Οι νεροτσουλήθρες και οι πισίνες εποπτεύονται από έμπειρους ναυαγοσώστες για την ασφαλή χρήση τους τόσο από παιδιά όσο και από ενήλικες.
Ø  Στο Waterfun βρίσκεται διαρκώς διπλωματούχος γιατρός για την ιατρική μέριμνα των επισκεπτών και την παροχή πρώτων βοηθειών, όπου κριθεί απαραίτητο.
Προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε μενού αξίας 6€/άτομο, το οποίο αποτελείται από τρία καλαμάκια χοιρινά, πατάτες τηγανιτές κι ένα μικρό παγωτό ΚΡΙ-ΚΡΙ.
Εναλλακτικά, στο εστιατόριο μπορείτε επιπλέον να βρείτε- εκτός από τα σουβλάκια- κοτομπουκιές, club sandwich, λουκάνικα, σαλάτες κ.α.  Επίσης το Πάρκο διαθέτει και μίνι μάρκετ.
Σημειώνουμε ότι σε περίπτωση που επιλέξετε το μενού των 6€/άτομο, θα πρέπει να καταβάλετε τα αντίστοιχα χρήματα μαζί με την αίτησή σας και ΟΧΙ εκείνη την ημέρα στο χώρο του Πάρκου, διότι πρόκειται για ειδική τιμή-προσφορά για το Σύλλογο και δεν ισχύει για μεμονωμένη κατανάλωση.

Παρακαλούμε, όσοι ενδιαφέρεστε, να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και επιστρέφοντάς την στο σχολείο μαζί με τα αντίστοιχα χρήματα στον κλειστό φάκελο που επισυνάπτεται (αναγράφοντας απ’ έξω το ονοματεπώνυμο του παιδιού και το Τμήμα του) αποκλειστικά μέχρι την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2017. Μέλος του Συλλόγου θα τα συλλέγει από τις τάξεις Πέμπτη 25/5, Δευτέρα 29/5 και Πέμπτη 1/6, για το λόγο αυτό παρακαλούμε να επιστρέψετε τις δηλώσεις στο σχολείο ΜΟΝΟ κατά τις ανωτέρω ημερομηνίες. Μετά την 1η/6/17, δηλώσεις συμμετοχής δεν θα γίνονται δεκτές.

Ημερομηνία εκδρομής: Κυριακή 18 Ιουνίου 2017
Ώρα αναχώρησης: 8.30 π.μ., μπροστά από το 16ο Γυμνάσιο/Λύκειο επί της Πανόρμου
Ώρα επιστροφής: 19.30 περίπου

Σας περιμένουμε για να περάσουμε όλοι μαζί μια ξέγνοιαστη καλοκαιρινή Κυριακή.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ WATERFUN PARK (18/6/2017)
Ονοματεπώνυμο παιδιού:

Τάξη:

Ονοματεπώνυμο γονέα-κηδεμόνα:

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

Αριθμός συμμετεχόντων:
Ενήλικες:
Παιδιά:

Παιδιά κάτω των 4 ετών:
Επιθυμώ το μενού με επιπλέον χρέωση 6€/άτομο
ΝΑΙ
Άτομα:
(αναγράψτε τον αριθμό των ατόμων που θα κάνουν χρήση μενού)
ΟΧΙ

Ο γονέας-κηδεμόνας (υπογραφή)