Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Λήξη σχολικής χρονιάς 2016-2017

ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2016-2017

Μια χρονιά πέρασε και κάθε Σάββατο όλοι μαζί κάναμε πολλές και δημιουργικές δράσεις:
Ζωγραφίσαμε με τη Ρένα Καλογέρη, μάθαμε σκάκι με τη Μάγια Πετράκη, παίξαμε μπάσκετ με τον Κώστα Κολτσίδα, παίξαμε θέατρο με τη Δήμητρα Νικολοπούλου, χορέψαμε παραδοσιακούς χορούς με τον Κώστα Πασσαδέλλη και μοντέρνους χορούς με την Ξένια Ξηροκώστα. Κάναμε εκπαιδευτική ρομποτική με τη Γεωργία Χατζηθεοδούλου υπό την επίβλεψη του Γιάννη Σώη. Επίσης, οι μαμάδες χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς με τον Κώστα Πασσαδέλλη, έκαναν yoga με την Αυγουστίνη Παπανικολάου και ανέβασαν τη θεατρική παράσταση «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» με την καθοδήγηση της Άννας Νάνου.
            Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 η γιορτή μας ήταν το επιστέγασμα όλης αυτής της προσπάθειας των παιδιών μας. Μπορεί να έγινε υπό αντίξοες συνθήκες λόγω του καιρού, αυτό, όμως, δε στέρησε τη λάμψη από τα παιδικά ματάκια και την αγαλλίαση της δικής μας ψυχή που τα καμαρώσαμε.
            Μαζί κάναμε κι ένα σωρό άλλες δράσεις κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, που τώρα στο τέλος μας αφήνουν με ένα αίσθημα πληρότητας. Νιώθουμε γεμάτοι χαρά για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε, γεμάτοι αγάπη για τα παιδιά μας και όσα μας πρόσφεραν και μας δίδαξαν, γεμάτοι ευγνωμοσύνη για τους συνεργάτες μας, γεμάτοι θετική ενέργεια από τους ανθρώπους που γνωρίσαμε, τις φιλίες που αναπτύξαμε, τις δημιουργικές δράσεις που υλοποιήσαμε όλοι μαζί. Αυτό το «μαζί» είναι το μεγαλύτερό μας κέρδος και το καλύτερο μάθημα για τα παιδιά μας. Μαζί τα καλά γίνονται καλύτερα και τα δύσκολα ευκολότερα.
            Τέλος, την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 αποχαιρετίσαμε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ΄ τάξης σε μια συγκινητική βραδιά. Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και καλό ταξίδι στους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά τους!
            Ευχαριστούμε από καρδιάς πρώτα και πάνω απ’ όλους τα παιδιά μας που με κέφι και ζωντάνια δούλεψαν όλη τη χρονιά.
            Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας για την άψογη συνεργασία.
            Ευχαριστούμε όσους αφιλοκερδώς πρόσφεραν την προσωπική τους εργασία για τις δράσεις του Συλλόγου και ειδικά τον Κώστα Μανιό για τις φωτογραφίες της γιορτής αλλά και της θεατρικής παράστασης των ενηλίκων και τον Χρήστο Σταθακόπουλο για το βίντεο της αποφοίτησης της Στ΄ τάξης.
            Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση του σχολείου μας και το Σύλλογο Διδασκόντων για την αμέριστη συμπαράστασή τους και την πολύτιμη βοήθειά τους.
            Και τέλος, ευχαριστούμε όλους τους γονείς για τη στήριξή τους σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

            Ραντεβού ξανά τον Σεπτέμβριο!