Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

Μέγαρο Μουσικής 19 Ιανουαριου 2018

Αγαπητοί γονείς,
Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά εκθαμβωτικά με την επίσκεψη στην έκθεση “Van Gogh Alive – the experience” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 στις 6.45 μ.μ.
Το μεγαλύτερο, κατά πολλούς, καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς, με 40 πολυκάναλα προβολικά συστήματα να πλημμυρίζουν το χώρο με 3.000 ρέουσες εικόνες. Ένας νέος τρόπος προσέγγισης της τέχνης μέσω των πολυμέσων και της σύγχρονης τεχνολογίας, που αναδεικνύει τα αριστουργηματικά έργα του καλλιτέχνη σε μία καθηλωτική συμφωνία φωτισμού, χρωμάτων, ήχων και μουσικής. Διεισδύοντας στον κόσμο του Vincent Van Gogh και αποκαλύπτοντας τον ψυχισμό του και το περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγαλούργησε, δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη, τυπική εικαστική έκθεση αλλά για μία βιωματική εμπειρία, που διεγείρει όλες τις αισθήσεις.
O τόπος συνάντησης είναι το Μέγαρο Μουσικής, Λεωφ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη 1, Αθήνα (μετρό Μέγαρο Μουσικής), την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 στις 6.45 μ.μ.
Η οικονομική συμμετοχή είναι 11€ για τους ενήλικες και 9€ για τα παιδιά, καθώς και για τους ανέργους, τους φοιτητές και τα άτομα άνω των 65 ετών με επίδειξη του αντίστοιχου αποδεικτικού.
Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε, να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη συνημμένη φόρμα και επιστρέφοντάς τη στο σχολείο μαζί με τα αντίστοιχα χρήματα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, τις ώρες των δραστηριοτήτων 12.00 – 5.00 μ.μ. Μετά την ανωτέρω ημερομηνία, δηλώσεις συμμετοχής δεν θα γίνονται δεκτές.
Για την πραγματοποίηση της δράσης απαιτούνται ως ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων τα 40 άτομα.
Σας ευχόμαστε μια καλή χρονιά με υγεία, χαρά και όμορφα συναπαντήματα με το Σύλλογο γονέων!
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου