Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018


Αγαπητοί γονείς,

Σας καλούμε στον πέμπτο Κυριακάτικο περίπατο αυτής της χρονιάς την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στις 11.15 π.μ. για να απολαύσουμε οικογενειακώς την παράσταση «Αλεπού Αισωπού» στο θέατρο Ακροπόλ.

Μια πρωτότυπη και φαντασμαγορική παράσταση φέρνει επί σκηνής επτά μύθους του μεγαλύτερου μυθοπλάστη όλων των εποχών με πρωταγωνίστρια την πονηρή Αλεπού. Πρωταγωνιστούν ο Κώστας Φλωκατούλας (αλεπού) και στο ρόλο του Αισώπου ο διεθνούς φήμης μάγος Tristan, συναρπάζοντας παιδιά και γονείς με τα εντυπωσιακά μαγικά τρικ που έχει εντάξει στην παράσταση. Τα ζώα των μύθων ενσαρκώνουν οι χορευτές Δημήτρης Μαργαρίτης, Νεφέλη Σταμούλη και Γαλήνη Γυρτάτου. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ειρήνη Ιακώβου, ενώ τα σκηνικά και τα κουστούμια η Άννα Μαρία Παπαδημητρίου. Τέλος, ο δάσκαλος κεραμικής τέχνης και γλύπτης Στέλιος Κουτρούλης δημιουργεί τις περούκες, τις μαριονέτες, τις αυτοκινούμενες κατασκευές ζώων και τα ιπτάμενα έντομα.

O τόπος συνάντησης είναι το θέατρο Ακροπόλ, Ιπποκράτους 9 (μετρό Πανεπιστήμιο), την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στις 11.15 π.μ. (έναρξη παράστασης 11.30 π.μ.).

Η οικονομική συμμετοχή είναι 8€/άτομο.

Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε, να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη συνημμένη φόρμα και επιστρέφοντάς τη στο σχολείο μαζί με τα αντίστοιχα χρήματα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το Σάββατο 11 Μαρτίου 2018, τις ώρες των δραστηριοτήτων 12.00 – 5.00 μ.μ.
Μετά την ανωτέρω ημερομηνία, δηλώσεις συμμετοχής δεν θα γίνονται δεκτές.
           
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στις δράσεις του Συλλόγου.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛ ΣΤΙΣ 18/03/2018
Ονοματεπώνυμο παιδιού:

Τάξη:

Ονοματεπώνυμο γονέα-κηδεμόνα:

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

Αριθμός συμμετεχόντων:
Ενήλικες:
Παιδιά: