Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

Πρόγραμμα


Αγαπητοί γονείς και αγαπημένα μας παιδιά,

Άλλη μια σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της κι ο Σύλλογος γονέων την αποχαιρετά με μία σειρά εορταστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Σάββατο 12/5/2018
6.30 μ.μ.      Αγώνας σκάκι στην υπαίθρια σκακιέρα μας (πεζόδρομος Μαιανδρουπόλεως) – Απονομή αναμνηστικών στους μικρούς σκακιστές
7.00. μ.μ. Οι μικροί προγραμματιστές διαγωνίζονται με τα ρομποτάκια τους - απονομή αναμνηστικών
7.30 μ.μ. Αγώνες ξιφασκίας – απονομή μεταλλίων και αναμνηστικών στους μικρούς ξιφομάχους
8.30 μ.μ.      Θερινό σινεμά στο προαύλιο του σχολείου. Η Δημοσιογραφική ομάδα σας καλεί στην προβολή της ταινίας «Ο Ψύλλος» του Δ. Σπύρου. Προλογίζει ο ηθοποιός Θοδωρής Προκοπίου και μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη.

Στις 12/5/18 τα μαθήματα θεατρικού παιχνιδιού, παραδοσιακών και μοντέρνων χορών θα γίνουν κανονικά.

Σάββατο 19/5/2018
6.30 μ.μ. Τη γιορτή ανοίγει η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων
7.00 μ.μ. Θεατρική Παράσταση «Ο Μικρός πρίγκιπας» από την παιδική θεατρική ομάδα
7.45 μ.μ. ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΧΟΡΟΙ από τα Τμήματα Μοντέρνων Χορών
8.10 μ.μ. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ από τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών και από το χορευτικό συγκρότημα «Χοροπατήματα»
8.30 μ.μ. ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ
9.30 μ.μ. Party στο προαύλιο του σχολείου
Παράλληλα θα εκτίθενται και τα έργα των μαθητών του Τμήματος Ζωγραφικής.

* Τα παιδιά που συμμετέχουν στις δράσεις και τα παιδιά που τους απονέμονται αναμνηστικά διπλώματα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του σχολείου τουλάχιστον 20΄ νωρίτερα.
** Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης πρέπει να βρίσκονται στο χώρο τουλάχιστον 30΄ πριν την έναρξη της τελετής αποφοίτησης.
*** Σε περίπτωση βροχής όλες οι δράσεις, η προβολή της ταινίας καθώς και η αποφοίτηση της Στ΄ τάξης θα μεταφερθούν στον εσωτερικό χώρο του σχολείου.

Σάββατο 2/6, Κυριακή 3/6 και Σάββατο 9/6/18 ώρα 6.30 μ.μ. στο θέατρο του Γηροκομείου: παράσταση της θεατρικής ομάδας ενηλίκων με τίτλο «Με δύναμη από την Κηφισιά», των Δ. Κεχαΐδη – Ε. Χαβιαρά, σε σκηνοθεσία της Άννας Νάνου.

Κυριακή 10/6/2018: εκδρομή στο Δάσος Αρβανίτσας για πικ-νικ και επίσκεψη στο μοναστήρι του Οσίου Λουκά (για λεπτομέρειες θα ενημερωθείτε προσεχώς).

Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη και την ανταπόκρισή σας στις δράσεις του Συλλόγου γονέων. Τη νέα χρονιά με νέο Δ.Σ. θα συμπορευθούμε και πάλι όλοι μαζί.

Καλό καλοκαίρι,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου