Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018

Σύγκληση εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας


Θέμα: «Σύγκληση εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας»

Αγαπητοί γονείς των μαθητών της Α΄ τάξης,

Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στο σχολείο και στο Σύλλογό μας και να σας ενημερώσουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου συγκαλεί εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στο σχολείο μας (είσοδος από την πόρτα της οδού Μαιανδρουπόλεως).

Θέματα που θα συζητηθούν:

1.         Απολογισμός των δράσεων του Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων για τη διετία 2016-2018
2.        Προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ., εξελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και μελών της Σχολικής Επιτροπής και της Ένωσης γονέων
3.        Εκλογή εφορευτικής Επιτροπής

Στη Γενική Συνέλευση μπορούν να παρευρίσκονται όλοι οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών. Δικαίωμα ψήφου, σύμφωνα με το καταστατικό, έχουν μόνο τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σύλλογο. Η ετήσια συνδρομή των μελών ανέρχεται στα 5 ευρώ. Όσοι δεν έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή μπορούν να την καταβάλουν την ημέρα της Συνέλευσης.

Επισυνάπτεται αίτηση υποψηφιότητας για τις εκλογές, την οποία μπορείτε να υποβάλετε την ημέρα της Συνέλευσης στον Πρόεδρο του Δ.Σ., κο Μπάμπη Παναγιωτόπουλο. Υποψήφιοι μπορούν να είναι όλοι οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου, υπό την προϋπόθεση να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σύλλογο (ετήσια συνδρομή 5€). Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν ο ένας ή και οι δύο γονείς κάθε μαθητή.

Υπενθυμίζουμε ότι η Γ.Σ. βρίσκεται σε απαρτία, όταν παρευρίσκεται το 1/3 των ταμειακώς εντάξει μελών. Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Γ.Σ. θα μεταφερθεί την Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00.

Θεωρούμε την παρουσία σας απαραίτητη για την αποτελεσματική λειτουργία του Συλλόγου γονέων και την καθοριστική παρουσία του στα δρώμενα του σχολείου.

Ο Σύλλογός μας διαθέτει blog www.sg104ds.gr, από το οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις δράσεις του.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι μετά την απόφαση της Γ.Σ. της 23ης Οκτωβρίου 2017, ο Σύλλογος γονέων προέβη στη σύναψη ομαδικού ασφαλιστήριου συμβολαίου για την κάλυψη ατυχήματος για όλα τα παιδιά του σχολείου μας. Συνεπώς, και οι νέοι μαθητές και μαθήτριες της Α΄ τάξης καλύπτονται από το εν λόγω συμβόλαιο, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν. Σας επισυνάπτουμε το ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο της εταιρείας ALLIANZ με αριθμ. 20007239/20041582, το οποίο έχει ισχύ έως τις 4/1/2019. Οι καλύψεις και οι παροχές περιγράφονται στο συνημμένο έγγραφο. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για τη χρήση του συμβολαίου ομαδικής ασφάλισης θα πρέπει να απευθύνεστε στον ασφαλιστή κο Νικόλαο Γελαδάκη:
Τηλ. 210 6741764
Κιν. 6978693076
Φαξ 210 6778121

Για το Διοικητικό Συμβούλιο


                  Ο Πρόεδρος                                                                                      Η Γενική Γραμματέας                        
Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος                                                                      Κατερίνα Πολυγένη